torsdag 1 januari 2009

2008

Är det meningen att jag oxå ska skriva en sån där pisslång sammanfattning om vad 2008 har gått ut på. Jag måste väl påstå att jag har socialiserat mig lite mer med folk runt omkring mig, även om det inte var så mycket.

Allvarligt, det här året har varit sämst...halva 2007 oxå. Halva 2007 bestod av depression Hela 2008 bestod av att jobba arslet av sig för att ens få G.
Mitt känsloliv har legat på topp och är nära att koka över...för ofta. Jag har brutit ihop flera gånger och bara känner att man inte orkar mer och vill bara bort.
Jag har skrivit flera sidor dagbok om dagen i perioder för att få mina tankar och känslor
Jag har sovit hos borta för att jag inte orkar att vara hemma.
Jag har velat fram och tillbaka, fegar ur saker som gör att jag skulle kunna må bättre om jag vågade göra dem.
Vissa dagar har varit plågsamma och vissa dagar med stunder vill man aldrig ska ta slut...

Men saker som har varit bra är att mina fruktansvärt underbara (gillar inte det ordet men får gå ändå) polare alltid har ställt upp för mig och får mig alltid på bättre humör. Dem vet vad jag tycker och tänker och behöver inte berätta det för dem. Så ett FETT TACK ska ni ha!
Och Som alltid. Tokio Hotel. En promenad eller bara ligga i sängen och lyssna på dem får en att riktigt rensa tankarna. Dem är guld värda!

Man får väl hoppas på att 2009 blir bättre...

1 kommentar:

Anonym sa...

Bissen, du och jag läser ju varandras tankar med jämna mellanrum. Du är som mitt strössel på min glass och jag älskar dig mer än jag tror du vet om. (nu låter det som om jag vill ha barn med dig, och det skulle jag ha velat om vi inte ett litet problem, ingen av oss kan producera sperma ... men du vet vad jag menar) Jaja, skulle bara säga det, för jag sitter här och tänker och då kom jag på att jag älskar dig och ellinor (henne skulle jag också skaffa barn med, men vi har samma problem med det där med spermier).